INSTITUT ESCOLA TORRE QUERALT Educació Lleida Lleida

El menjador escolar  és un servei educatiu més de l’institut escola. Disposem de cuina pròpia i l’empresa encarregada de gestionar el dinar és Comertel i el Consell Comarcal del Segrià juntament amb la Direcció del centre.

A l’espai de menjador els grups estables han de mantenir-se i garantir que hi hagi una distància de seguretat respecte a altres grups estables mantenint la separació entre les taules de diferents grups estables i establint diferents torns per dinar. Quan això no sigui possible, es deixarà una cadira buida entre ells per garantir la distància. Els torns que s’han establert són:

Abans i després de dinar l’alumnat s’haurà de rentar les mans i entre torn i torn s’haurà de fer la corresponent neteja, desinfecció i ventilació del menjador. El menjar es serveix en safates individuals, evitant compartir el menjar. El responsable de la gerra d’aigua serà l’adult o bé un únic infant encarregat durant tot l’àpat. Cal prendre consciència de mantenir la distància a la filera quan no es tracta d’un mateix grup estable. El professorat i el personal d’administració i serveis han d’utilitzar obligatòriament la mascareta en el menjador excepte quan estiguin asseguts a la taula fent l’àpat.

Aquí podreu consultar el menú mensual del menjador del nostre centre educatiu:

SETEMBRE 2021     OCTUBRE 2021      NOVEMBRE 2021     DESEMBRE 2021    GENER 2022    FEBRER 2022     MARÇ 2022    ABRIL 2022    MAIG 2022    JUNY 2022 
Aquí podeu consultar el Pla de Comunicació i funcionament dels serveis de menjador escolar del Consell Comarcal del Segrià:

/uploads/4675/files/PLA DE COMUNICACIO I FUNCIONAMENT DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR_ COMERTEL.pdf


Aquest curs s’ha concedit la gestió del menjador a l’empresa Comertel. Aquest ha de seguir el pla de menjador, de l’institut escola. 
Si voleu tenir més informació sobre el servei de menjador podeu consultar el Pla d'Actuació del nostre centre educatiu:

/uploads/4675/files/PLA D'ACTUACIÓ WEB.pdf

La Raquel, la nostra cuinera,
fa uns dinars boníssims!!!!
 
En el següent enllaç trobareu el protocol " PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR EN EL CAS D´USUARIS DEL MENJADOR ESCOLAR AFECTATS PER LA PANDÈMIA PER LA COVID-19 ":

/uploads/4675/files/PROTOCOL SERVEI DE MENJADOR CCS ALUMNES BECATS CONFINATS (1).pdf
Ajuts individuals Menjador


L'Administració atorga ajuts individuals de menjador (que cobreixen del tot o parcialment el cost del servei) a l'alumnat que pertany a famílies en situacions socioeconòmiques desafavorides.

Per sol·licitar un ajut, les famílies s'han d'adreçar al nostres centre educatiu. 
A continuació teniu l'enllaç a la web del Consell Comarcal del Segrià on podreu trobar tota la informació necessària i la sol·licitud que s'ha de presentar.

https://www.segria.cat/arees/ensenyament/projectes/ajuts-individuals-de-menjador

En relació als ajuts individuals de menjador curs 2021/2022, us informem que el període de presentació de sol·licituds serà del 12 de MAIG de 2021 al 4 de JUNY de 2021 ambdós inclosos.
Us adjuntem el model de sol·licitud i les bases que regulen els ajuts de menjador del curs 2021/2022.Descarregar sol·licitud