Festes

A l’escola celebrem diferents festes tradicionals com:


La Castanyada

El dia abans de l’1 de novembre celebrem la castanyada al patí de l’escola Torre Queralt. Als alumnes els hi fa molta il·lusió perquè és una festa molt participativa.  Al matí els i les alumnes ballen danses tradicionals d’arreu del món que han preparat a la classe de música. I a la tarda tot l'alumnat mengem castanyes....mmm torrades i boníssimes.

    El Nadal

A finals del 1r trimestre, arriba la festa de Nadal. A la classe de música, des dels més petits fins als més grans de l'Institut Escola Torre Queralt, preparen cançons nadalenques o d’hivern. A més, els més petits també aprenen un poema, que reciten als altres alumnes i familiars.

    
DENIP: Dia Escolar de la NO Violència i la Pau

El dia 30 de gener tot el centre es va desplaçar a la Torre Queralt, l’edifici del Secà que dóna nom al nostre centre, per tal de realitzar diferents activitats.

Cada cicle va llegir o recitar uns poemes vinculats amb la pau i vam cantar tots junts una cançó relacionada amb la pau.

  


El Carnaval

Als alumnes d’Educació Infantil els agrada molt disfressar-se. Per això durant la setmana de carnaval el rei carnestoltes va donant un seguit d’ordres, per acabar la setmana ben disfressats i maquillats.

  
 

Setmana Cultural i Sant Jordi

Sant Jordi és una festa que celebrem tots els i les alumnes de Catalunya. A la nostra escola, abans del 23 d’abril celebrem la setmana cultural. Realitzem moltes activitats literàries i artístiques i els pares i mares poden participar en alguna d’elles. El dia 23 tota l’escola anem a la plaça del Secà a ballar danses tradicionals catalanes.

  


Jornada esportiva

Al juny, tot l'alumnat amb el xandall i la gorra de l’Institut Escola Torre Queralt es desplacen a les instal·lacions del club esportiu AEM per realitzar activitats esportives.

 


Festa de fi de curs

L'últim dia de curs els i les alumnes es reuneixen al pati per acomiadar als nens i a les nenes de 6è i també als seus companys/es i mestres fins al pròxim curs.